Bulgaria

Til toppen av Bulgaria og Balkan

Dette er turen der vi tar deg med til det aller høyeste fjellet i Bulgaria og hele Balkan, nemlig Musala Peak. Om ikke en topptur er nok, så står Bulgarias nest høyeste topp, Mount Vihren, på agendaen også. Dette er turen for deg som liker høye, majestetisk fjell i uberørt og vakker natur!

les mer
View Listing
Bosnia

Bli med til ukjente perler i Bosnia

Vi jakter stadig på å finne de mest bortgjemte steder og perler i Balkan. Denne turen gir deg både kultur og vandring og mye spennende historie i Bosnia og Herzegovina, eller bare Bosnia som de fleste kaller det. Vi møter lokalbefolkning som måtte flykte fra landet sitt under krigen på 90-tallet, men som siden flyttet tilbake for å vise deg det ekte og genuine Serbia. Her skal vi vandre i urørt natur og besøke mange spennende historiske steder.

les mer
View Listing
Hellas

Bli med på topptur til Gudenes fjell og besøk til UNESCO-byen Thessaloniki

På denne turen skal vi til fjellet Olympos (2.917 moh), fjellet som ifølge gresk mytologi, var hjemmet til de greske gudene. Her regjerte tordenguden Zevs og kona Hera, over de andre olympiske gudene. Fjellet ble første gang besteget i 1913. Før dette ble det ansett som blasfemisk å klatre opp på gudenes fjell. Olympos er det høyeste fjellet i Hellas og Balkans andre høyeste fjell.

les mer
View Listing
Bulgaria

Skiferie i Bulgaria

Dette er en skiferie der vi også skal nyte utendørs termalbad, besøke Rila kloster som er på UNESCO´s verdensarvliste, nyte SPA-avdelingen på hotellet og spise masse lokal mat. Det vil også være muligheter for å bli med på andre aktiviteter som tilbys i området, som f.eks trugetur, ridetur eller scootertur.

les mer
View Listing
Makedonia

Kombinert yoga og vandretur

Har du lyst til å bli med på en tur til Makedonia der vi kombinerer yoga og vandreturer, spiser økologisk og lokal mat og besøker et lokalt kloster? I tillegg får du oppleve et land som for mange ennå er ukjent som feriedestinasjon.

les mer
View Listing