Anbefalte flyavganger

[block]
[content_boxes style=»style6″]
[content_box]
[row]
[column md=»12″]
[content_box_detail]

 

Å fly raskt og enkelt til Balkan er fortsatt en liten utfordring for oss. Det er fortsatt begrensede muligheter for å fly direkte til Balkan, spesielt utenfor sommersesong. Vi har foreløpig lagt opp alle turene våre til at vi benytter direkteruter slik at vi slipper å bruke unødvendig mye tid på mellomlandinger. Det er ikke alle land i Balkan vi kan fly til direkte, så noen ganger flyr vi til nabolandet. Det kan noen ganger føre til at vi får litt lengre transportetapper til destinasjonen vår, men vi sparer allikevel en del tid kontra det å mellomlande et annet sted i Europa.

Per i dag benytter vi følgende flyplasser ifm våre reiser til Balkan.

Norwegian fra Oslo Gardermoen:

Pristina i Kosovo – avgang 2 ganger i uken (onsdag og lørdag), men har flere avganger om sommeren.

Beograd i Serbia – avgang 3 ganger i uken (mandag, onsdag og lørdag).

Dubrovnik i Kroatia – avgang 3 ganger i uken (tirsdag, torsdag og lørdag), men har flere avganger om sommeren.

Om sommeren (skolens sommerferie) kan du fly direkte til flere destinasjoner i Balkan, men i denne perioden er det veldig varmt å vandre i fjellene, så vi legger opp til de fleste turer før og etter denne perioden.

Wizzair fra Torp Sandefjord Lufthavn

Skopje – avgang 2 ganger i uken (mandag og fredag), hele året.

Booker vi fly for deg?

Dette er litt forskjellig fra tur til tur, så les beskrivelsen på turen du skal bli med på. Er ikke fly inkludert i den turen du skal på, men ønsker at vi booker fly for deg, så hjelper vi deg selvfølgelig med dette.

På alle våre turer blir vi hentet på flyplassen av lokal guide og sjåfør. Dette gjelder forøvrig bare om du kommer med våre anbefalte flyavganger som er spesifisert under de enkelte turene. Vi er selvfølgelig behjelpelig med transport om du skulle komme utenom disse flyavgangene.

[/content_box_detail]

[/column]
[/row]
[/content_box]
[/content_boxes]
[/block]