Hvem er vi bak Vandring på Balkan?

ElisabethEriksen

Elisabeth elsker aktive reiser og vandring ligger nærmest hjerte hennes. Hun besøkte Kosovo i 2015 og dette var hennes første møte med Balkan. Elisabeth er nysgjerrig og elsker å utforske steder som er utenfor allfarvei. Hun står bak reisebloggen GlobetrotterElisa og er ofte også på reise utenfor Balkan.

Ved siden av vandring og reising, er hennes interesser stisykling, ski, foto samt utforske lokale gastronomiske opplevelser. Ved siden av å være gründeren av Vandring på Balkan sammen med Maja, er hun med som turleder både for våre turer her på Vandring på Balkan, men også for reiseselskapet Vilja.

I 2023 kan du bli med Elisabeth på reiser til Montenegro og Makedonia (sistnevnte med en svipptur innom både Albania og Kosovo).

MajaTrajkovska

Som barn vandret Maja mye i fjellene med sin far og utviklet en stor kjærlighet til de makedonske fjellene. Maja har jobbet med politisk journalistikk og media i over 20 år i London.

I 2011 kom lengselen til fjellene tilbake og hun reiste hyppigere til hjemlandet Makedonia for å besøke den urørte naturen. Selv om både nye land og nye landegrenser hadde oppstått i mellomtiden, var både fjell, hav, skog og innsjøer fortsatt like vakre og tiltrekkende. Maja har vandret seg gjennom de fleste land på Balkan og hun startet Hiking the Balkans i 2015. Ved siden av vandring, er skikjøring og svømming hennes store interesser.

Våre norske turledere

MetteLangnes

Mette jobber daglig som vernepleier i Oslo. Når hun ikke er på jobb, er hun enten i fjellet der hun er sommerturleder for DNT eller i Oslomarka der hun tar med grupper på hengekøyeturer. Mette er en aktiv og friluftsglad person som elsker å være ute hele året.

Mette har tidligere vært i Kosovo og Albania med oss som reiseleder. I 2023 kan du bli med Mette til Bulgaria og Montenegro.

Følg Mette på Instagram: @utenattdilla